top of page
  • Instagram
  • Facebook

Uw aannemer in Antwerpen voor alle binnen tegelwerken

Badkamer toilet

Tegelwerken voor uw badkamer en keuken

Bezig met een badkamerrenovatie of wilt u uw nieuwbouwkeuken afwerken met mooie tegels of een moderne vloer? Vertrouw ons uw tegel- en vloerwerk toe en u kunt er zeker van zijn dat u van begin tot eind een probleemloze service krijgt. We kunnen tegels installeren in verschillende patronen die passen bij het interieur van uw huis. Hoe groot uw project ook is, wij voeren ons tegelwerk snel en efficiënt uit. 

Dus of u nu tegelwerk nodig heeft voor uw badkamer, keuken of douche, bij ons bent u aan het juiste adres. We geven u ook graag advies over het kiezen van de juiste tegels voor uw woning. Alle tegelwerken worden uitgevoerd als totaalproject. Zo beginnen we indien nodig met het uitvoeren van chapewerken voor een stevige ondergrond. Ook kan een waterwerende onderlaag voorzien worden in ruimtes als de badkamer zodat u later geen problemen krijgt met lekken of natte muren.

Badkamertegels
Keuken

Tegelwerken op maat van uw interieur

Bij P&S bv in Wommelgem zijn we volledig voorbereid om te begrijpen voor welke esthetiek u gaat en doen we graag professionele aanbevelingen voor het tegelmateriaal en de plaatsing van de tegels. We bieden een breed scala aan aanpasbare opties voor tegels, inclusief materiaal en kleur, die allemaal gegarandeerd aan de verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen. Of het nu gaat om keramiek, porselein, natuursteen, graniet, marmer of een ander materiaal naar keuze. Wie kiest voor P&S bv, kiest voor tegelwerken op maat van zijn interieur.  

Wilt u meer weten over onze binnen tegelwerken? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Keramische vloertegels
bottom of page