top of page
  • Instagram
  • Facebook

Vakkundige uitvoering van uw gevelwerken door P&S bv

Gevelrenovatie

Een facelift voor uw woning

U heeft er altijd van gedroomd om een aantrekkelijk en uitnodigend huis te hebben. Eentje dat u met trots uw eigen huis kunt noemen. Maar de realiteit is dat de barsten zichtbaar beginnen te worden. De buitenkant van uw huis is verouderd en u voelt zich elke keer teleurgesteld als u thuiskomt. U heeft geprobeerd het te verbeteren met een likje verf, een nieuwe voordeur of een gevelreiniging, maar het valt nog steeds tegen. U wilt een samenhangende, up-to-date look die geen fortuin kost. Het laatste wat u wilt, is uw zuurverdiende geld verspillen aan een matige huisrenovatie, terwijl het ook anders kan.

Kies daarom voor P&S bv in Wommelgem als partner. Als aannemer met meer dan 20 jaar ervaring in gevelwerken mogen we ons terecht een specialist noemen in de regio Antwerpen. Met onze gevelwerken, die zijn afgestemd op uw unieke voorkeuren en budget, richten we ons op het creëren van de perfecte oplossing voor u en uw huis.

Gevelrenovatie
Gevelwerken

Transformeer uw huis met vertrouwen en stijl

Bij de renovatie van een woning wordt makkelijk eerst naar het interieur gekeken. Dit is natuurlijk belangrijk om er een gezellige thuis van te maken, maar ook de buitenkant doet veel. Niet alleen geeft een mooi afgewerkte gevel een goed gevoel, maar het vormt ook een beschermend schild rond het gebouw tegen de vele verschillende weerselementen die in de loop der jaren hun sporen kunnen nalaten. P&S bv voert gevelwerken uit met met crepi van het merk Knauff om uw gevel te bepleisteren. U kunt hierdoor een keuze maken uit verschillende kleuren om uw woning de tint te geven die u wenst. Deze werken combineren we met een goede isolatie. Zo wordt uw woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar is het ook beter beschermd. 

Wilt u gevelwerken laten uitvoeren in regio Antwerpen? 

Doe een beroep op de expertise van P&S bv in Wommelgem.

Gevelbekleding
bottom of page