top of page
  • Instagram
  • Facebook

Aanleg van opritten in alle groottes en vormen in regio Wommelgem

Aangelegde oprit

Aanleg van volledige opritten

Opritten worden vaak over het hoofd gezien wanneer huiseigenaren hun huis mooier willen maken. Een mooie bloementuin en wat frisse verf op de buitenmuren kan zeker wonderen doen, maar ze kunnen een lelijke, verbleekte, gebarsten oprit niet verbergen. Een oprit neemt veel ruimte in beslag op uw terrein. Dus als u een aantrekkelijke uitstraling wilt, is een aantrekkelijke oprit bepalend. En als u een gloednieuw huis hebt waarvan de eerste oprit moet worden aangelegd, wilt u er zeker van zijn dat u een oprit van hoge kwaliteit krijgt die er de komende jaren nog steeds mooi uitziet.

P&S bv in Wommelgem heeft meer dan 20 jaar ervaring in de aanleg van opritten. Met behulp van professioneel materiaal slagen we erin nauwkeurig te werken en zelfs in de kleinere ruimtes te manoeuvreren. Dit laat ons toe om volledige opritten aan te leggen in alle formaten, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Modern huis
Oprit in dolomiet

Van voorbereiding tot afwerking

P&S bv in Wommelgem biedt een volledige service aan voor de aanleg van opritten, en dat in heel Antwerpen. Dat betekent dat we indien nodig voorbereidende werken kunnen uitvoeren indien het gaat om een nieuwbouw. Zo kunnen we vegetatie of struiken verwijderen van het terrein, het pad voor de oprit effenen, egaliseren en nivelleren en het voorbereiden voor een vlotte installatie. 


Uw oprit laten aanleggen door P&S bv betekent dat u alleen het beste krijgt. Uiteraard beslist u helemaal zelf welke materialen er worden gebruikt voor de aanleg van de oprit voor uw woning. Desgewenst kunnen we u wel deskundig advies geven omtrent de opties van materialen. Of u nu kiest voor natuursteen, klinkers, dolomiet, porfier of grind, we zorgen ervoor dat de afwerking tot in de puntjes wordt afgewerkt zodat u op een veilige manier uw woning betreedt en uw wagen parkeert. 

Meer weten over de aanleg van een oprit? 

Contacteer ons voor meer informatie.

Klinkers leggen
bottom of page