top of page
  • Instagram
  • Facebook

Professionele aanleg van terrassen en patio’s in Wommelgem

Aangelegd terras

Aanleg van volledige terrassen

Een tuin die een groene oase van rust biedt, is een perfecte aanvulling voor iedere woning. Wie wil er nu immers niet heerlijk genieten van de zon tijdens een ontbijt in de tuin of vrienden ontvangen voor een barbecue? Daarom mag een terras niet ontbreken in uw tuin. Het team van P&S bv is expert in het installeren van patio's en bestratingsopties. Een goed doordacht terrasontwerp is vooral in achtertuinen een geweldige aanvulling om uw tuin extra leefruimte te geven en het onderhoud in bepaalde delen van uw tuin te verminderen. 

Wij gaan voor een totaalconcept waarbij we indien gewenst ook meteen de tuinpaden aanleggen. P&S bv legt terrassen aan in heel Antwerpen en dat bij zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of u wilt een verouderd of verzakt terras opnieuw aanleggen, we voeren het hele project zelf uit. Van de grondwerken tot de afwerking in de materialen die u wenst. Zo kunt u klinkers, natuursteen of blauwe steen via ons bestellen, of deze zelf elders aankopen. Hoe dan ook, we streven ernaar de werken snel en professioneel aan te leggen zodat u binnen de kortste keren van uw zonnig terras in de tuin geniet. 

P&S Algemene renovatiewerken
Aangelegd terras

Herstellen van terras

Vertoont uw terras barsten of scheuren of zijn er bepaalde tegels deels afgebrokkeld? Dan is het tijd om een professional in te schakelen voor de herstelling van uw terras. Ons team lost alle problemen en schade aan uw terras op, zodat het na de uitvoering van de herstellingswerken lijkt dat u een nieuw terras heeft. Zo zijn we met onze ervaring in staat om scheuren, beschadigde tegels en verzakkingen helemaal te renoveren. 

Wilt u een nieuw terras aanleggen in uw tuin of is uw huidige terras aan een herstelling toe? 

Vraag ons om een offerte. 

Aangelegd terras
bottom of page