top of page
  • Instagram
  • Facebook

Geef uw woning een upgrade met kleine renovatiewerken

Kleine renovatiewerken

Kleine renovatiewerken

Of u nu meer ruimte wilt in uw keuken, een nieuwe vloer wilt leggen of wat schilderwerken wilt uitvoeren om uw muren weer op te knappen, doe een beroep op een ervaren vakman. Hoewel veel renovatiewerken kunnen worden uitgevoerd door handige doe-het-zelvers is geen eindresultaat zo kwalitatief als wanneer de werken zijn uitgevoerd door iemand met jarenlange ervaring in het vak. P&S bv is als aannemer gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine renovatiewerken in de regio Antwerpen. 

Houten vloer installeren
Renovatieproject

Op maat van ieders budget

Een ding dat alle Vlamingen gemeen hebben, is hun liefde voor woningverbetering. Als u ervoor wilt zorgen dat uw huis in topvorm is, kan een renovatieproject u helpen om een eigen paradijsje te creëren. Maar heeft u wel het benodigde budget en de tijd om een renovatie af te ronden?

 
Maakt u zich geen zorgen als u beperkte middelen hebt. P&S bv biedt een oplossing voor u door het uitvoeren van kleine renovatiewerken op maat van uw budget. Hiervoor komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u vervolgens een offerte op maat te sturen. 

Kleine renovatiewerken gepland? 

Schakel P&S bv in voor de uitvoering ervan. 

bespreken van renovatiewerken
bottom of page