CONTACTEER ONS

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bekommert zich al meer dan vijf jaar over uw plannen. Dankzij onze ervaring worden deze omgezet tot het resultaat waar u van droomde.

JARENLANG PLEZIER OP PRACHTIGE VLOEREN!

Ontdek de voordelen van onze vloer- en tegelwerken van a tot z

Overal in of rond uw woning waar u vloeren en tegels wil laten plaatsen, zijn wij uw geschikte aannemer. Wij verzorgen alle voorbereidende werken tot en met het invoegen van de vloeren en tegelpartijen. Voor de vloeren in huizen of winkels voorzien wij ook de aanleg van een stevige ondergrond met chapewerken. Daarna zetten wij ons aan het vloeren voor een feilloos resultaat. Wij leveren uiteindelijk een proper en professioneel ingevoegde vloer af.

In de badkamer of keuken zijn er geregeld betegelingswerken nodig, ook hiervoor kan u bij ons terecht. Onder andere in de badkamer kunnen wij voor een waterwerende onderlaag zorgen zodat u geen angst moet hebben voor lekken of natte muren in de toekomst.

Vloeren op het terras

Onze vloer- en tegelwerken zullen zowel binnen als buiten hun nut bewijzen. Een nieuwe vloer op uw terras of de volledige aanleg van een terras met vloerwerken, zal vlot verlopen via ons bedrijf in Wommelgem.

Vraag nu naar uw gratis prijsofferte voor elk type vloer- of tegelwerken in of rond uw woning!