CONTACTEER ONS

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bekommert zich al meer dan vijf jaar over uw plannen. Dankzij onze ervaring worden deze omgezet tot het resultaat waar u van droomde.

RELAXEN IN DE TUIN OP EEN PRACHTIG TERRAS!

Een terras leggen is één van onze hoofdactiviteiten

Er is niets aangenamer dan in de zomer te kunnen ontbijten of  bezoekers te ontvangen voor een barbecue op een splinternieuw terras. Voor het leggen van terrassen moet u geen moment aarzelen om ons in te schakelen. Wij gaan voor een totaalconcept waarbij eventueel ook meteen de tuinpaden worden aangelegd.

Is uw terras volledig verouderd of verzakt dan graven wij het uit en brengen meteen een nieuw aan met de nodige grondwerken. Of u heeft net een nieuwbouw geplaatst en het terras moet nog volgen. Dan nemen wij dit van u over zodat u zeer snel kunt uitblazen op een zonnig terras in de tuin.

U kan de nodige materialen voor het aanleggen uiteraard via ons bestellen, maar u kan ook zelf zorgen voor bijvoorbeeld de klinkers, natuursteen of blauwe steen.

Herstellingen

Wanneer uw terras schade heeft opgelopen of wanneer er zich verzakkingen in het vlak vertonen, dan kan u ons vragen om herstellingen uit te voeren. Wij zetten alles in het werk zodat u niets meer ziet van de schade.

Genieten op het terras begint door ons nu bellen of mailen voor een afspraak.