CONTACTEER ONS

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bekommert zich al meer dan vijf jaar over uw plannen. Dankzij onze ervaring worden deze omgezet tot het resultaat waar u van droomde.

OPRITTEN IN ALLE VORMEN EN MATERIALEN!

Een volledige oprit aanleggen is ons vak

De oprit en toegangspaden naar en rond uw woning zijn het eerste visitekaartje van uw eigendom. Laat dit daarom professioneel aanleggen en kies voor onze diensten. Heeft u reeds een oprit, maar heeft die zijn beste tijd gehad? Dan kunnen wij deze op een professionele en vooral propere manier voor u afbreken. Daarna leggen wij de ondergrond klaar zodat wij in de beste omstandigheden de nieuwe oprit aanleggen.

Ook bij nieuwbouw kan u ons inschakelen. Na de bouwwerken is de grond rond uw woning meestal een puinhoop. Geen nood, wij reinigen en egaliseren de grond zodat aansluitend de werken kunnen beginnen voor het aanleggen van de oprit en andere paden rond de woning. Hetzelfde doen wij wanneer er een terras moet voorzien worden.

Alle materialen mogelijk

Wij geven u graag het juiste advies voor de materiaalkeuze van de oprit. Uiteraard beslist u welke materialen u het best bij uw woning en voortuin vindt passen. Natuursteen, klinkers, dolomiet, porfier of grind , wat u ook kiest, wij leggen het allemaal met precisie en verzorgen zo een perfecte aanleg, ongeacht het materiaal. Zo kan u binnenkort makkelijk uw woning betreden en op een veilige manier uw wagen parkeren.

Op zoek naar een aannemer om een oprit te leggen? Contacteer ons nu.