CONTACTEER ONS

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bekommert zich al meer dan vijf jaar over uw plannen. Dankzij onze ervaring worden deze omgezet tot het resultaat waar u van droomde.

NIEUWE MUREN BIJ RENOVATIES!

Gyprocwerken in alle kamers voor een vernieuwde woning 

Een oude woning nieuw leven inblazen, gebeurt vaak door het gebruik van Gyproc. Een valse wand of plafond met Gyprocplaten geeft meteen een heel ander uitzicht aan het interieur. Deze Gyprocwerken mag u in zijn totaliteit aan ons overlaten.  Wij brengen alle benodigdheden aan om de wanden te plaatsen en werken ze voor u volledig af zodat ze meteen klaar zijn voor de schilder. Ook het plaatsen van nieuwe muren met Gyproc behoort tot onze mogelijkheden. Deze werken voeren wij eveneens uit in te vernieuwen winkels.

Bij een volledig afgewerkte woning of appartement horen natuurlijk ook vernieuwde plafonds. Deze kunnen wij eveneens met Gyproc afwerken zodat uw kamers meteen een nieuwe moderne look krijgen. Vergeet zeker de badkamer niet. Deze pakken wij aan met waterwerende Gyproc . Daarnaast maken wij uw inloopdouche in één moeite waterdicht. Ook voor tegelwerken kunt u zeker bij ons in Wommelgem terecht

Bezetten van muren

Een andere optie voor het werken met Gyproc is bezetten. Deze techniek beheersen wij eveneens tot in de puntjes. U mag onze hulp inroepen voor het bezetten van één kamer tot het onder handen nemen van uw hele woning. Alle werken worden correct afgewerkt zodat de schilder- of behangwerken meteen kunnen volgen.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor traditionele bezettingswerken met gips.

Een vlotte renovatie met Gyproc of bezetting begint door nu een afspraak met ons te maken.