CONTACTEER ONS

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bekommert zich al meer dan vijf jaar over uw plannen. Dankzij onze ervaring worden deze omgezet tot het resultaat waar u van droomde.

GEVELBEKLEDING

Uw woning renoveren aan de buitenzijde met een stevige gevelbekleding

Bij het renoveren van een huis wordt in de eerste plaats makkelijk naar het interieur gekeken. Dit is natuurlijk belangrijk om er een gezellige thuis van te maken. Maar een mooi afgewerkte gevel geeft eveneens altijd een goed gevoel. In de eerste plaats wordt een gevelbekleding in deze tijden steeds gecombineerd met een goede isolatie. Ons bedrijf uit Wommelgem brengt deze isolatie nauwkeurig aan zodat u vlug het verschil aan uw energiefactuur zal merken.

Crepi

Verder zal het uw woning meteen een heel andere uitstraling geven. Wij werken met crepi van het merk Knauff om uw gevel te bepleisteren. U kan hierdoor een keuze maken uit verschillende kleuren om uw woning de tint te geven die u wenst. Wanneer uw huis over meerdere vrijstaande buitengevels beschikt, is het voor ons geen probleem om ze allemaal onder handen te nemen.

Een duurzame en opgefriste gevel tegen een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding hebt u snel door ons vandaag nog een seintje te geven.